19 feb

Carbagerun 2012 – Winteredition

Team 0611 – De Zware Hufters, bestaande uit Peter Bijkerk, Theo Bakker, René Beerepoot en Sven-Erik Wittebrood, is er in geslaagd om met hun 20 jaar oude Renault Espace van 100 euro de allereerste Wintereditie van de Carbagerun te volbrengen.

Carbagerun 2012 - Winteredition

 

De Carbage Run
Ben jij zo iemand die het niet kan laten om aan de handrem te trekken als je over een besneeuwde weg de bocht door rijdt? Dan is de winter edition van the Carbage Run echt iets voor jou! Na het grote succes van the Carbage Run is er nu ook een winter edition van deze fantastische rally. Dit “iets kleinere broertje” van de originele Carbage Run stelt zowel de auto´s als de deelnemers nog zwaarder op de proef. Dit wordt een ware overlevingsslag. Stel je eens voor: met een oud barrel van maximaal 500 euro een uitdagende route door de kou gaan rijden. De route is korter dan bij de originele Carbage Run maar wel veel uitdagender. Ook de gezelligheid zal zeker niet minder zijn. Aprés-ski is niks vergeleken met aprés-Carbage-Run.

The Carbage Run is niet alleen een spannende route die wordt gereden in een oud wrak; dit is een avontuur, een verslavende ervaring die je nooit meer vergeet! Meedoen aan The Carbage Run zegt wat over jou en over wat jij belangrijk vindt: lol hebben in je leven! Je eerste uitdaging Ook bij de winter edition heb je voordat je aan de start verschijnt je eerste uitdaging al te pakken. Ondanks het feit dat de auto slechts 500 euro mag kosten, dagen wij je uit om niet met zomaar een oud brik aan te start te verschijnen. Use your imagination! Gebruik je verborgen talenten en fantastische creativiteit en verschijn met het meest originele voertuig aan de start. Wedden dat je meer hoofden laat bijdraaien dan wanneer je in een Ferrari zou rijden? Ok.. en ook een paar hoofden zullen met verbijstering heen en weer schudden, maar who cares?!

De trip
In vijf dagen doorkruisen we Nederland, Duitsland, Zwitserland, Italië en Oostenrijk. Een rit van totaal zo´n 2.000 km. Per dag vertrekken we van punt A naar punt B de finishlocatie. Wij geven je een route mee waardoor je er zeker van bent dat je over de meest fantastische wegen gaat rijden. De finishlocaties bevinden zich in de gezelligste wintersportplaatsen van de landen die we aandoen. Het doel Deze race gaat niet om snelheid, wel om handigheid en creativiteit! Elke dag ontvang je een opdracht voor onderweg, waarmee je punten kunt verdienen. En hou je hart maar vast, want deze opdrachten zorgen ervoor dat je in de gekste situaties terecht komt die je niet snel zult vergeten. Een heerlijke kick en mooi voor je stoere-verhalen-doos natuurlijk. Er zijn met the Carbage Run interessante prijzen te winnen, maar het doel van de race is toch echt lol maken. De reis is de prijs.