20 jun

Indian Summer Festival 2010 geslaagd!

Indian Summer Festival 2010

Het Indian Summer Festival 2010 is inmiddels geschiedenis, wat rest zijn de herinneringen aan een koud, nat maar wel erg gezellig festival.

De bijna 30.000 bezoekers konden op 6 podia genieten van artiesten zoals UB40, Di-Rect, Fedde le Grand, Ilse DeLange, Erick E en De Dijk. Ook de voetballiefhebbers hoefden niets te missen, want de WK-wedstrijd tussen Nederland en Japan kon op diverse schermen worden bekeken.

De foto’s zijn inmiddels verwerkt en zijn in het album hieronder te bekijken:
Ga naar het album...

Foto Special op FOK!

Video van de Pop/Rock area tijdens de voetbalwedstrijd Nederland-Japan

16 jun

Opbouw Indian Summer Festival 2010 in volle gang

Indian Summer Festival 2010

Nog een paar dagen geduld voordat de tiende editie van Indian Summer Festival van start gaat…

Wat in 2001 begon als een klein evenement in een feesttent voor slechts 750 bezoekers, groeide in een aantal jaar uit tot een serieus en landelijk festival op het recreatiegebied Geestmerambacht in Broek op Langedijk met jaarlijks tienduizenden bezoekers. Diverse topartiesten betraden de afgelopen jaren één, of meerdere, van de maar liefst zes podia die het festival rijk is. Ze bouwden de afgelopen jaren mee aan het positieve en ontspannen imago waar het festival om bekend staat. Opvallend is dat het Indian Summer Festival daarnaast ook ruimte geeft aan liefhebbers van de 80’s & 90’s, heeft het festival een 3 FM Serious Talentstage en zelfs een theater. In een speciale ‘festival area’ komt het groene karakter (en creatieve hart) van het evenement volledig tot uiting.

Inmiddels wordt er hard gewerkt aan de opbouw en inrichting van het festivalterrein…

ISF 2010 - ISFmobiel

Meer foto’s van het Indian Summer Festival 2010:
Indian Summer Festival 2010

Foto’s van eerdere edities van het Indian Summer Festival:
Indian Summer Festival 2010

09 jun

De Atlantikwall refurbished?

De Atlanticwall Refurbished?

Het Noordhollands kanaal heeft tussen Akersloot en Alkmaar in een nieuwe oeverbescherming gekregen. Het damwandscherm is tot net onder water weggetrild en de gordingen zijn aangebracht. Het enige wat momenteel nog zichtbaar is van de werkzaamheden, zijn de uiteinden van de groutankerstangen die, als een miniatuur Atlantikwall, de oever lijken te verdedigen tegen al te vijandige scheepvaartbewegingen.

Meer foto’s:
De Atlantikwall refurbished?